Raport Farmacia DONA – Primul raport CSR din retail-ul farmaceutic romanesc

Dona27/10/2017

Mesajul Preşedintelui Grupului DONA, dr. Eugen BANCIU A fi farmacist este o mare onoare. Este o profesie nobilă, născută din pasiunea și grija pentru semeni. A fi farmacist înseamnă o imensă responsabilitate. Faţă de pacienţi şi familiile acestora, faţă de comunitate şi societate, faţă de ceilalţi profesionişti din domeniul sănătăţii şi din sistemul medical. A fi farmacist implică un angajament zilnic pentru îndeplinirea unei misiuni cruciale. De a îmbunătăți starea de sănătate a românilor.

Mesajul Preşedintelui Grupului DONA, dr. Eugen BANCIU

Întrucât cunoaștem implicațiile meseriei de farmacist și rolul deosebit de important în comunitate, întreaga echipă de profesioniști DONA își asumă zi de zi misiunea de a contribui la însănătoșirea pacienților săi și de a le asigura cel mai bun serviciu farmaceutic.
Suntem o companie responsabilă, interesată de dezvoltare durabilă, cu impact important în societatea românească, iar pentru a reconfirma angajamentul și transparența deplină în activitatea noastră am realizat primul raport de responsabilitate socială al Grupului DONA și, totodată, primul raport din retailul farmaceutic autohton. De 25 de ani, ne aflăm în slujba pacienților românilor și vom continua misiunea asumată cu aceeași pasiune și dedicare.
Vă invit să aflați mai multe despre acțiunile noastre din raportul de dezvoltare durabilă, Farmacia DONA (2016), în forma completă aici.
În numele tuturor membrilor echipei DONA, vă mulţumim pentru încredere şi vă asigurăm că vom depune în continuare toate eforturile pentru a fi la un nivel înalt de calitate şi pentru a face onoare profesiei de farmacist.

DR. EUGEN BANCIU
Preşedintele Grupului DONA


Aboneaza-te la Newsletter