Gama de produse SANVERO, exclusiv în Farmaciile DONA

Dona08/01/2020

Sanvero este un brand care răspunde tuturor cerințelor unui organism sănătos, puternic, modern, capabil să facă față provocărilor secolului în care trăim.
Sanvero oferă un portofoliu diversificat, pentru întreaga familie, cu produse concepute conform normelor și standardelor europene, care asigură calitatea și siguranța în administrare.
Dezvoltarea produselor din portofoliul Sanvero are la bază experiența unei echipe internaționale de profesioniști în domeniu, cu expertiză medicală, farmaceutică și de cercetare – dezvoltare.
Brandul Sanvero oferă produse eficiente, cu compoziții atent selecționate, care conțin extracte naturale, vitamine și minerale, constituenți activi patentați cu acțiuni specifice. Extractele naturale sunt studiate, analizate și testate din punct de vedere al compoziției confirmând astfel proprietățile farmacologice ale plantelor de origine, în laboratoare independente cu certificare GMP.
Sanvero oferă, exclusiv în Farmaciile Dona, o gama variată de suplimente alimentare sub formă de sirop, capsule și tablete efervescente la prețuri accesibile.

Cumpără Complex de Vitamine și Minerale
*Reduce starea de oboseală și crește tonusul fizic și intelectual. *Scurtează perioada de convalescență și întărește sistemul imunitar.
Mod de administrare: Doza zilnică recomandată, necesară pentru a obține un efect benefic: 1 tabletă pe zi, timp de 30 zile. Compoziție: Vitamina C, Vitamina E, Vitamina B3, Vitamina B6, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B12, Acid Folic, Magneziu, Zinc, Fier, Mangan, Cupru.

Cumpără Urofit


*Contribuie la menținerea sănătății tractului urinar. *Conține 3 constituenți activi care favorizează eliminarea bacteriilor și reduce simptomele asociate disconfortului urinar.
Mod de administrare: Doza zilnică recomandată, necesară pentru a obține un efect benefic: 2 comprimate pe zi, minim 30 zile. Compoziție: Extract de merișor Canadian, Extract din rădăcină de pătrunjel, Vitamina C.

Cumpără Fitohep
*Menține sănătatea sistemului hepatic. *Susține un metabolism normal al lipidelor.
Mod de administrare: Doza zilnică recomandată, necesară pentru a obține un efect benefic: 2 comprimate pe zi, minim 60 zile. Compoziție: Colină, L-ornitină, L-aspartat, Vitaminele: B1, B2, B6.

Cumpără Simbiofit
*Susține flora intestinală afectată de tratamentul antibiotic. *Reface tranzitul intestinal prin stimularea creșterii bacteriilor benefice organismului, din specia Bifidobacterium.
Mod de administrare: Doza zilnică recomandată, necesară pentru a obține un efect benefic: Copii peste 3 ani și adulți 2 capsule pe zi, minim 10 zile. În cazul tratametului cu antibiotic, Simbiofit se va administra la 3 ore după antibiotic.
Compoziție: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterii, Inulină.

Cumpără Sanovene
*Îmbunătățește funcționalitatea vaselor capilare. *Reduce fragilitatea capilară.
Mod de administrare: Doza zilnică recomandată, necesară pentru a obține un efect benefic: 1 comprimat pe zi, minim 60 zile. Compoziție: Rutin, Vitamina C

Aboneaza-te la Newsletter