Da. Dona

Dona25/10/2019

Noua Campanie Da. DONA

Campania vorbește despre valorile Dona, partenerul familiilor din România, traduse în nevoia clienților de a avea un spirijin real în viață.
Studiile arată că oamenii care reușesc sunt cei care și-au creat un cerc de încredere format din oameni dragi. Sunt cei care spun DA celor care i-au sprijinit dintotdeauna si nu numai.
Te invităm în culisele noului spot de imagine care semnează poziționarea de brand: Da. DONA

Cui spunem DA în viața asta?

Cu această întrebare în minte și inimile pline de entuziasm, ne-am întâlnit pe primul platou de filmare.O casă boemă din cartierul Cotroceni și-a deschis porțile și ne-a invitat cu drag în decorul intim, pregătit pentru Acțiune! După cele 120 de cafele băute de întreaga echipă formată din 90 de oameni, s-a strigat Motor pentru prima dată și am fost invitați în lumea magică a iubirii. Dormitorul casei s-a transformat în locul de întâlnire al celor doi îndrăgostiți – Adrian și Alexandra. Ei ne-au amintit de tandrețea iubirii pure în câteva cadre în care au spus Da celor care ne fac călătoria mai plină de sens și mai senină.

Actrița Liza ne-a introdus într-o lume maternă, plină de grijă și răsfăț alături de Arya, cea mai mică dintre pro­tagoniste. Ele au spus DA celor care vor fi acolo pentru noi, la orice oră din noapte și zi. Cea mică, pe durata întregii filmări, a urmărit cu mare interes microfonul pufos care îi zăbovea deasupra capului.

Parcul Herăstrău, al doilea platou de filmare ne-a întâmpinat cu un soare promițător care s-a jucat printre frunze pe parcursul întregii filmări. Am tras dublele în Skate Park, unde sunetul rolelor și skateboard-urilor pe pistele ondulate au făcut ca atmosfera să pară ruptă dintr-un film cu adolescenți la început de drum. Adolescenți cu pasiune pentru viață care spun de fiecare dată DA tuturor provocărilor. Printre ei, Sofi și Robi și-au dat mâna și ne-au arătat împreună curajul de a sări puțin în gol.

Un apus de soare alături de Maria și Vasile au fost elementele care au alcătuit al treilea platou. Actorii au urcat împreuna pe vârful cel mai cel, sprijinindu-se reciproc, zâmbind tan­dru și îmbrățișându-se ca acum 50 de ani. Ei ne-au învățat ce înseamnă perseverența și iubirea care nu ține cont de vârstă. Am asistat la priviri calde, glume pline de haz și câteva duble reușite în ultimele raze de soare ale zilei.

La lăsarea serii, ne-am întors la prima locație, unde un cuplu tânăr, Andrei și Cristiana au spus DA celor care i-au sprijinit întotdeauna. Și au încredințat ce iubesc mai mult, pe fetița lor – bunicilor, Adrian și Zânziana, apoi au plecat în grabă către petre­cerea la care erau așteptați.

După câteva cut-uri, Edit ne-a amintit că suntem puternici pentru că știm să spunem DA.

Au urmat câteva scene care ne-au emoționat pe toți. Ileana a spus DA celor pe care i-am crescut și acum îi lăsăm ușor, ușor să își vadă de drum. Un close up în care cei doi zâmbesc și ne amintesc de melancolia părinților care își văd pentru prima dată copiii părăsind cuibul.

Una din ultimele scene filmate este în fața farmaciei Dona de pe bulevardul Gheorghe Șincai din București. După câteva cafele băute din mers, Edit a zâmbit cu dragoste și ne-a arătat cui spunem DA în viața asta. Ea este cea care deschide spotul cu atingerea tandră pe năsucul bebelușului Andrei.

Cut și liniște pe platou! Se filmează și ultima scenă din spotul Dona. Se strigă cel de-al 236-lea Motor! Urmează scena emoționantă în care două prietene adevărate, Ana și Mădălina se prind de mână și spun Da celor care ne ajută să alegem cu cap și ne spun pe bune ce cred când întrebăm “ce să fac?”. Pentru a putea vizualiza această scenă va trebui să urmăriți noul spot TV Da. DONA

Zilele de filmare se încheie cu 206 minute prinse pe cameră și aplauzele de rigoare pentru întreaga echipă.

 

DA pentru două zile de filmare superbe.
DA unei echipe minunate.
DA noului spot de imagine.
DA. DONA


Aboneaza-te la Newsletter