Completează-ți protocolul Vichy!

Dona14/10/2021

Cumpără din Farmaciile DONA selectate oricare fond de ten de la Vichy și primești un Kit format dintr-un portfard, un mini Mineral 89 Gel-booster și un mini Aqualia Thermal Cremă rehidratantă lejeră.

Fondul de ten cu acoperire ridicata de la Vichy este recomandat pentru tenul gras cu tendință acneică cu diverse imperfecțiuni și semne post-acneice.

Cu gama Vichy DERMABLEND, imperfecțiunile tenului sunt acoperite imediat, fără ca diferențele să fie evidente și fără efect de aglomerare. Tenul este astfel uniformizat, oferind un aspect natural și matifiat, pielea rămânând netedă și confortabilă, fără aspect de „mască”.

Pentru o corectare totală şi imediată a imperfecțiunilor tenului, chiar și a celor severe (roşeaţă, cearcăne şi neregularităţi, vitiligo, angioame, etc), fără efect de aglomerare, fără efect de mască, farmaciștii DONA recomandă gama Vichy DERMABLEND.

Dacă îți dorești o nouă sursă de luminozitate naturală a tenului, gama MINERALBLEND îți vine în ajutor.  Cu o formulă care infuzează tenul zilnic cu ingrediente active benefice, redă luminozitatea naturală a pielii și îi conferă tenului un aspect sănătos după fiecare utilizare.

Verifică lista farmaciilor selectate AICI!

 

 

 

 

 


Aboneaza-te la Newsletter