Gama Essentials – Laboratorios BABE

Dona07/03/2023

Despre Laboratorios BABE

Laboratorios BABÉ a fost fondat în 1990, în Valencia, Spania de către Vicente Ruiz și Romualdo Bertomeu, doi farmaciști a căror misiune a fost de a aduce în atenția oamenilor cosmeticele farmaceutice și de a furniza soluții eficiente și simple pentru probleme de zi cu zi ale pielii.

Produsele BABE încep să fie din ce în ce mai cunoscute și să devină esențiale în viața de zi cu zi a multor oameni. De aceea , după 8 ani de la crearea sa, în 1998, BABE își lansează noua identitate de brand corporativ.

BABE începe să crească, iar produsele sale continuă să cucerească puncte de distribuție pentru a ajunge la cât mai mulți oameni. Prima deschidere internațională a fost în 1999 în Portugalia, țară în care brandul încă este foarte recunoscut și apreciat.

În 2003 este lansat produsul care va deveni vedeta și best seller- ul brandului: săpunul pe bază de ulei cu omega.

În 2007, Laboratorios BABE a lansat gama de produse pediatrice pentru bebeluși și copii, ce va deveni una dintre cele mai apreciate de consumatori.

În 2008 BABE se poziționează în domeniul dermatocosmetic cu produse eficiente din punct de vedere farmaceutic.

Totodată, BABE își continuă expansiunea și, după ce s-a consolidat în țări din America Latină, Europa și Orientul Mijlociu, se lansează în China, care devine primul distribuitor de pe continentul asiatic.

Cu inovația mereu prezentă în activitatea de brand, în 2021, BABE își extinde linia de protecție solară cu produsul Super Fluid de față, care se adaptează nevoilor pielii fiecărei persoane.

Sub afirmația „ Rutina esențială de îngrijire pentru pielea ta”, Laboratorios BABE își revendică în 2022 identitatea de brand printr-o campanie puternică în care ambasadorii sunt farmaciștii.

Laboratorios BABÉ este un brand de dermatocosmetice orientat către sănătatea pielii întregii familii, oferind formule sigure, eficiente și delicate chiar și cu pielea sensibilă sau atopică.

Astăzi, esența brandului BABÉ rămâne aceeași. Suntem un brand dedicat, care are sprijinul și încrederea farmaciștilor și profesioniștilor din domeniul sănătății din 55 de țări. Profesioniștii  prescriu produsele BABÉ pentru a-și îndeplini misiunea de a avea grijă de sănătatea pielii, produsele fiind:

– formulate după cele mai înalte standarde farmaceutice;

– testate dermatologic doar pe voluntari;

– recomandate de dermatologi, pediatrii și farmaciști;

– formule inovative;

– pH fiziologic;

– toleranță ridicată a pielii.

 

Despre gama Essentials

Gama Essentials este destinată celor cu pielea sensibilă care reacționează mai rapid față de pielea normală. Este, de obicei, fină și delicată, tinde spre nuanțe mai deschise și uscăciune mai mare.
Cele mai frecvente simptome ale acestui tip de piele sunt roșeața, căldura, mâncărimea sau senzația de piele care ține.
Cu cât pielea este mai sensibilă, cu atât va arăta mai puțină toleranță la stimuli. Prin urmare, vei avea nevoie de produse de îngrijire care să acționeze delicat pe piele, fără a o ataca.

Hidratarea pielii ar trebui să fie un pas esențial în rutina noastră de îngrijire. Deși uneori uităm acest lucru, este necesar să ne amintim importanța hidratării pielii tenului și corpului.

 

Pielea sensibila

Pielea sensibilă este una dintre cele mai comune probleme cutanate. Se manifestă prin usturime, arsură, mâncărime, iritație sau senzație de  piele care strânge. Deseori sunt însoțite de uscare și roșeață dar nu întotdeauna. Pielea sensibilă poate apărea la orice vârstă și în toate tipurile de piele și poate implica atât corpul cât și tenul.

Principala cauză a pielii sensibile nu a fost încă descoperită, dar afectarea funcției de barieră a pielii, terminațiile nervoase hipersensibile și factorii de mediu pot juca un rol. Oamenii cu pielea sensibilă observă deseori că pielea lor reacționează la anumiți factori precum schimbări de temperatură, umiditate, razele soarelui și poluare; sau factori interni precum boală, stres și fluctuații hormonale. Tenul în special este vulnerabil din cauza expunerii constante la aceste elemente.

Hidratarea pielii este esențială pentru menținerea sănătății acesteia, în special în cazul pielii sensibile sau iritate.

Pielea îndeplinește o serie de funcții importante pentru organismul uman, de la cea de reglare a temperaturii corporale până la eliminarea toxinelor. Având în vedere rolul important al acestui organ, responsabilitatea fiecăruia dintre noi este de a-i susține activitățile specifice în așa fel încât pielea să poată funcționa la nivelul optim. Hidratarea pielii joacă un rol important în acest sens, căci o epidermă care nu mai este hrănită corespunzător va deveni mai uscată, mai sensibilă împotriva factorilor externi și mai predispusă la iritații sau alte afecțiuni.
Ca o consecință, pot apărea și alte efecte inestetice la suprafața acesteia, precum roșeața, mâncărimea sau pielea descuamată. Ridurile reprezintă și ele o consecință a pielii deshidratate, apărute pe fondul contracției celulelor din stratul superior al țesutului cutanat. Prin urmare, o piele hidratată are un aspect radiant, este suplă, elastică și poate îndeplini cu succes funcția de barieră de apărare împotriva factorilor de mediu agresivi.

Menținerea hidratării pielii vă duce la un ten cu aspect întinerit, care arată și se simte neted și moale. Acest lucru se datorează faptului că stratul exterior al pielii prezintă umiditatea de care are nevoie pentru a îndepărta toxinele și pentru a transporta substanțele nutritive către celule. O piele hidratată este, de asemenea, mai puțin sensibilă la iritații și germeni care pot aluneca prin bariera lipidică atunci când nu este suficient hidratată.

 

HIDRATAREA PIELII ÎN SEZONUL RECE

În sezonul rece, sub influența frigului excesiv și sub influența vântului, pielea noastră poate avea de suferit. Din acest motiv, hidratarea pielii iarna este foarte importantă. Cremele pentru hidratarea feței și corpului fac parte din armele secrete de întreținere a pielii în sezonul rece. Vă sfătuim să optați pentru produse pe bază de uleiuri hidratante, care să mențină umiditatea țesuturilor pentru un timp îndelungat. Ceramidele, untul de shea, glicerina și acidul hialuronic sunt alte ingrediente pe care ar trebui să le căutați pe etichetele produselor de hidratare a pielii pe timp de iarnă.

HIDRATAREA PIELII ÎN SEZONUL CALD

Dacă, în timpul sezonului rece, sunteți în căutarea unor produse cu rolul de protecție a pielii împotriva frigului, a vântului și a razelor mai puțin puternice ale soarelui, în timpul verii este esențial să vă focusați pe protejarea epidermei de efectele dăunătoare ale radiațiilor UV. De pildă, hidratarea pielii înainte și după plajă se poate face ușor cu ajutorul unor produse speciale pentru pielea sensibilă.

 

Cremă hidratantă pentru față cu SPF20

Cremă hidratantă pentru față cu absorbție rapidă, ce oferă protecție solară medie timp de 24 de ore datorită filtrelor solare SPF20. Formulă îmbogățită cu acid hialuronic care îmbunătățește considerabil hidratarea, redând în același timp aspectul proaspăt și radiant al tenului. Potrivită pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat.

Ingrediente active :

– FILTRE SOLARE, combinație de filtre care ajută la protejarea pielii de razele nocive ale soarelui (UVB + UVA);

– SHEA BUTTER, cu un conținut ridicat de vitamine și minerale, este un excelent regenerator celular care ajută la restabilirea echilibrului pielii, lăsând-o hidratată și calmă;

– JOJOBA OIL, hidratează și înmoaie pielea în profunzime, lăsând-o mai elastică și mai flexibilă. Întărește bariera naturală a pielii.

Cum se folosește – se utilizează zilnic, dimineața și seara. Aplicați pe fața curată și uscată și masați ușor până la absorbția completă.

 

Hydro Cremă-gel hidratantă de față 24h

Cremă hidratantă cu textură de gel, foarte revigorantă și rapid absorbită. Formulă îmbogățită cu ingrediente active calmante.

Sinergia diferitelor ingrediente active hidratante din formulă menține tenul hidratat timp de 24 de ore.

Textura sa răcoritoare, bogată în apă, îl face ideal pentru persoanele cu barbă, deoarece nu lasă reziduuri albe.

Formulă îmbogățită cu ingrediente active calmante. Non-comedogenic.

Potrivit pentru toate tipurile de ten. Recomandată în special pentru tenul mixt.

Ingrediente active:

– GLYCERIN, favorizează hidratarea și retenția de apă, susținând procesele de reparare a pielii;

– NIACINAMIDE, oferă o activitate calmantă, în special în pielea predispusă la acnee și cea sensibilă;

– BETAINE, hidrateaza, calmeaza si ajuta la reducerea inflamatiei, pentru cea mai sensibila sau iritata piele.

Cum se foloseste – se utilizează zilnic, dimineața și seara. Aplicați pe tenul curat și uscat, apoi masați ușor până la absorbția completă.

 

Hydro Cremă hidratantă light pentru față 24h cu SPF20

Cremă hidratantă pentru ten cu protecție solară medie, cu o textură fluidă și ușoară, care se absoarbe rapid. Filtrele sale garantează o protecție medie împotriva radiațiilor UVB și UVA.

Potrivit pentru toate tipurile de ten. Recomandată în special pentru tenul mixt.

Ingrediente active:

– FILTROS SOLARES SPF20,  combinație de filtre care ajută la protejarea pielii de razele nocive ale soarelui (UVB + UVA);

– GLYCERIN, favorizează hidratarea și retenția de apă, susținând procesele de reparare a pielii.

– AVOCADO OIL, dermoprotector care hrănește intens pielea, îmbunătățind elasticitatea și senzația de confort.

Cum se folosește – se utilizează zilnic, dimineața și seara. Aplicați pe tenul curat și uscat, apoi masați ușor până la absorbția completă.

 

Apa micelară demachiantă

Apă micelară care curăță în profunzime și îndepărtează machiajul de pe față, ochi și buze. Curățare fără clătire, potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile. Cu activ prebiotic care întărește bariera naturală de protecție a pielii împotriva factorilor externi și menține echilibrul microbiomului. Formula sa este îmbogațită cu ingrediente active, 97% dintre acestea fiind de origine naturală.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile.

Ingrediente active:

– PREBIOTIC BIOECOLIA, ingredient activ care stimulează creșterea florei benefice a pielii în detrimentul florei nedorite;

– VEGETAL GLYCERIN, favorizează hidratarea și retenția de apă, susținând procesele de reparare a pielii;

– BETAINE, hidratează, calmează și ajută la reducerea inflamației, pentru cea mai sensibila sau iritata piele.

Cum se foloșeste – pentru utilizare zilnică, dimineața și seara. Aplicați cu ajutorul unei dischete demachiante de bumbac, tamponând ușor fața (inclusiv ochii și buzele).

 

Gel micelar de curățare

Gel micelar pentru curățarea feței cu clătire, potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile. Ideal pentru tenul mixt sau pentru cei care preferă o curățare cu gel spumant.

Ingrediente active:

– GLYCERIN, favorizează hidratarea și retenția de apă, susținând procesele de reparare a pielii;

– BETAINE, hidratează, calmează și ajută la reducerea inflamației, pentru cea mai sensibila sau iritata piele;

– LICORICE EXTRACT, extract de plante cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.

Cum se folosește – pentru utilizare zilnică, dimineața și seara. Aplicați pe fața umezită (inclusiv pe ochi și buze). Masați până la formarea spumei și clătiți cu multă apă.

 

Hydra-Calm Gel de duș

Hydra-Calm gel de duș a fost special conceput pentru a curăța delicat chiar și cea mai sensibilă și fragilă piele. Formula sa, care include ingrediente active hidratante și calmante, precum mușețelul și Bisabololul, curăță pielea, oferind în același timp confort și catifelare imediată. Acest gel de duș este ideal pentru pielea sensibilă, fiind un produs Syndet, care curăță, păstrând echilibrul natural al pielii, cu o toleranță ridicată pentru piele.

Ingrediente active:

– COMPLEX CALMANT BABÉ 0.5%, alantoina, alfa-bisabolol, mușețel, aloe, proprietăți de netezire, antiiritante și antiinflamatorii;

– aminoacizi, uree, acid pirolidin carboxilic (PCA), acid lactic și lactați. Reproduce factorul natural de hidratare a pielii, asigurând o hidratare de lungă durată;

– JOJOBA, steri hidrolizați cu proprietăți anti-eritem și anti-iritare, care mențin hidratarea pielii.

Cum se folosește – se utilizează zilnic ca gel de duș. Aplicați o cantitate mică de produs în mână și masați pe corpul umed. După spumarea corpului, clătiți cu multă apă. Pentru îngrijirea completă a pielii sensibile, după spălare, vă recomandăm să folosiți Hydra-Calm lapte de corp.

 

Hydra-Calm Lapte de corp

Hydra-Calm Lapte de corp este o cremă hidratantă pentru corp de uz zilnic, special formulată pentru a hidrata cea mai sensibilă și delicată piele. Textura sa ultra-fluidă, cu absorbție rapidă, permite pielii să fie profund hidratată, lăsând-o moale și netedă. Formula sa, îmbogățită cu ingrediente active de origine naturală, calmează, hidratează și întărește bariera naturală de protecție a pielii.

Ingrediente active:

– GLICERYN, favorizează hidratarea și retenția de apă, susținând procesele de reparare a pielii;

– JOJOBA AND SOYBEAN OILS, hidratează și înmoaie pielea în profunzime, lăsând-o mai elastică și mai flexibilă. Întărește bariera naturală a pielii;

– SHEA BUTTER, cu un conținut ridicat de vitamine și minerale, este un excelent regenerator celular care ajută la restabilirea echilibrului pielii, lăsând-o hidratată și calmă.

Cum se folosește – se utilizează zilnic ca o cremă hidratantă pentru corp. Aplicați o cantitate mică în palmă și masați ușor pe corp până la absorbția completă.

 

Deodorant 24H Roll-on

Deodoratul roll-on 24h este un produs dedicat apărării zilnice de lungă durată împotriva transpirației și a mirosului neplăcut. Este formulat cu un complex anti-miros care combate eficient mirosurile neplăcute, permițând în același timp pielii să respire normal. Formula sa include ingrediente active prebiotice, care respectă microbiomul pielii, dar și Bisabolol, un agent calmant, pentru catifelarea și calmarea pielii. Deoarece nu conține alcool, nu va irita pielea, iar aroma blândă va oferi senzația de prospețime. Este deodorantul ideal pentru întreaga familie datorită rețetei modificate și este potrivit pentru băieți și fete, începând cu vârsta de 8 ani.

Ingrediente active:

– ANTI-ODOR COMPLEX, neutralizează în mod activ mirosul neplăcut;

– PREBIOTIC, reechilibreaza și întărește ecosistemul pielii, prima linie de apărare împotriva agresiunilor externe (poluare, factori climatici, folosirea intensivă a săpunurilor);

– BISABOLOL, acțiune hidratantă, calmantă și anti-iritantă care ajută la reducerea roșeată a pielii.

Cum se folosește – se aplică pe axila curată și uscată. O puteți aplica după duș și chiar o puteți reaplica după câteva ore, dacă este necesar.

 

 

 

Bibliografie:

https://skinkraft.com/blogs/articles/how-to-hydrate-your-skin

https://www.medicalnewstoday.com/articles/320071

https://laboratoriosbabe.com/ro/why-babe/


Aboneaza-te la Newsletter