Acum vă eliberăm medicamentele mai simplu. La un click distanță

Dona11/06/2020

În această perioadă, când situația epidemiologică este una neclară, iar starea de alertă poate continua, dacă faceți parte din grupurile vulnerabile, cu afecțiuni cronice, aveți nevoie să fiți protejați de noul coronavirus. În acest sens, oricine ne poate trimite prescripția medicală pe email, în farmacia DONA preferată și noi îi vom pregăti medicamentele. Am simplificat procesul ca să vă fie mai ușor și să câștigați timp. Mai mult, acestea pot fi ridicate în numele dumneavoastră de un împuternicit. Așadar, dacă nu puteți să ajungeți la data stabilită, puteți trimite pe cineva să vă ridice medicamentele.

Urmați pașii de mai jos
  1. Medicul vă transmite rețeta (compensată sau simplă) în format electronic, de exemplu, pe email, Whatsapp sau Skype.
  2. Accesati aceasta pagina Trimite Reteta unde gasiti usor toate instructiunile pentru trimiterea retetei dumneavoastra.
  3. Un farmacist vă va suna și vă va comunica când puteți ridica din farmacie medicamentele, personal sau prin împuternicit.
  4. Dumneavoastră mergeți în farmacie la data anunțată. Să nu uitați cardul de sănătate! Împuternicitul va trebui să prezinte un act de identitate.
Și pentru cei care nu comunică electronic, avem soluții

Medicul dumneavoastră vă poate dicta prin telefon toate datele de care aveți nevoie pentru eliberarea medicamentelor prescrise. Pentru a vă putea elibera medicamentele prescrise astfel, este nevoie să indicați în farmacie următoarele informații transmise de medicul dumneavoastră:

  1. codul de parafa al medicului dumneavoastră;
  2. codul unic de înregistrare al cabinetului medicului dumneavoastră;
  3. seria, numărul și data prescripției medicale.

Vă rugăm să vă asigurați că aveți toate datele indicate mai sus înainte de a vă prezenta la farmacie, pentru a scurta timpul petrecut în incinta farmaciei și pentru a nu fi nevoiți să vă prezentați a doua oară. Gasiti aici lista de farmacii cu datele de contact.

Eliberăm în continuare medicamente când veniți la noi cu rețeta tipărită

Vă așteptăm cu drag! Colegii noștri vă vor sta mereu la dispoziție cu sfaturi. În plus, în revistă și în farmacii veți descoperi o mulțime de produse la ofertă.

Există anumite tipuri de prescripții medicale exceptate de la noua procedură

Anumite prescripții au un regim special de emitere. Sunt pentru preparatele stupefiante și psihotrope, deci supuse unui control strict de eliberare. Aceste rețete obținute în format tipărit de la medic sunt prezentate în original în farmacie.

 


Aboneaza-te la Newsletter