Movial Plus

Artroză și durere articulară? Recomand Movial Plus – eficient, sigur, natural!

Dona09/04/2020

Vremea frumoasă ne duce cu gândul la mișcare, însă situația de criză actuală și durerile articulare ne pot împiedica să ieșim afară și să ne bucurăm de exercițiul fizic, limitând mobilitatea și accesul la diferite activități.

Care este parcursul suferințelor articulare, cum ne afectează și cum ne putem proteja articulațiile față de artroză, puteți afla consultând un specialist în reumatologie, ortopedie, medicină sportivă sau recuperare medicală.

Iată trei întrebări și tot atâtea răspunsuri oferite pe acest subiect de larg interes oferite de Dr. Georgiana Tache, medic primar recuperare medicală, Spital Clinic de Urgență Floreasca București, șef lucrări UMF Carol Davila

  1. Ce este, când apare artroza și cum se manifestă ea?
  2. Cum putem preveni și trata artroza? Ce este Movial Plus?
  3. De ce alegem Movial Plus?

 

  1. Artroza este o degenerare articulară progresivă, datorată deteriorării matricei de colagen, ceea ce conduce la degradarea cartilajului articular și modificarea calității și cantității lichidului sinovial. Este creat, astfel, contextul reacției hipertrofice a osului cu apariția osteofitelor.

Sunt interesate articulații precum genunchii (gonartroza), șoldurile (coxartroza), articulațiile degetelor mâinii, dar și diferitele segmente ale coloanei vertebrale.

Artroza are cauze multiple, apărând atât la femei, cât și la bărbați, fiind a doua cauză de invaliditate la persoanele peste 50 de ani.

Prezintă predispoziție genetică, instalându-se precoce în contextul uzurii excesive după traumatisme și accidentări sau după activități sportive practicate de la vârste tinere.

Este asociată obezității, osteoporozei, diabetului zaharat, hipeuricemiei, HTA (hipertensiunii arteriale).

Modificările radiologice pot să apară precoce, dar manifestările clinice, traduse prin durere articulară însoțită sau nu de inflamație, cracmente sau zgomote la mobilizarea articulației și limitarea mișcărilor articulare, apar ceva mai târziu.

 

  1. Artroza poate fi prevenită printr-un regim de viață echilibrat, cu alimentație corectă (cantitate, diversitate, aport de nutrienți), menținerea unei greutăți corporale corespunzătoare și scădere ponderală, evitarea sedentarismului prin mișcare și participarea la activități sportive adecvate vârstei, dar și prin administrarea unor suplimente articulare.

Un astfel de produs recomandat de medicii specialiști este Movial Plus, care, prin formula sa complexă, patent Fluidart, oferă organismului și cartilajului uman asocierea inovativă de compuși naturali, reprezentați de: acid hialuronic cu greutate moleculară ridicată, colagen hidrolizat de tip II, extract de rodie și vitamina C.

Movial Plus reprezintă, astfel, un supliment nutritiv natural, recomandat la orice vârstă, atât persoanelor inactive, cât și sportivilor de performanță, având avizul Agenției Naționale Antidoping.

Prin colagenul hidroxilat conținut, Movial Plus stimulează sinteza de colagen endogen, asigură aportul necesar de proline și hidroxiproline la nivel plasmatic, prevenind degradarea articulară.

Prin prezența acidului hialuronic crește vâscozitatea și puterea lubrifiantă a lichidului sinovial articular, asigurând stimularea sintezei de acid hialuronic endogen de către sinoviocitele umane.

 

  1. Noutatea oferită de produsul Movial Plus este reprezentată de acțiunea sinergică și de originea naturală a ingredientelor conținute, precum creasta de cocos din care este obtinut acidului hialuronic.

Asocierea cu un alt ingredient natural, precum extractul uscat de rodie, conferă proprietăți antiinflamatorii (inhibă producția de prostaglandine inflamatorii), iar prin polifenolii conținuți are proprietăți antioxidante, reducând stresul oxidativ, protejând, astfel, degradarea articulară.

Vitamina C conținută are rol puternic antioxidant și imunomodulator, fiind coenzimă în procesul de hidroxilare a lizinei și prolinei în procolagen, de transformare a procolagenului în fibra de colagen și stabilizarea acesteia, dar și de inactivare a hialuronidazei (enzimă care degradează acidul hialuronic).

De ce aleg Movial Plus? Și pentru biodisponibilitatea orală a acidului hialuronic conținut, absorbția acestuia având loc în proporție crescută la nivel intestinal, asigurând o bună difuziune la nivelul compartimentului articular.

Movial Plus reduce rapid inflamația și scade durerea după 21 de zile de la administrare, fiind unul dintre cele mai eficiente suplimente articulare. Se administrează ușor, câte 2 capsule zilnic, în primele săptămâni și câte o capsulă zilnic pe durata de stabilizare terapeutică de 3-6 luni.

 

 

 


Aboneaza-te la Newsletter