Cariere @ DONA

Vrei să faci parte din echipa Dona? Aplică simplu și rapid:

Joburi disponibile
Aplică aici >
Oportunități PRACTICĂ
Aplică aici >
Trimite-ne CV-ul tău
Aplică aici >

Valorile DONA

PASIUNEA PENTRU PROFESIE – interes permanent pentru dezvoltare profesională, deschidere spre a învăța lucruri noi, entuziasm.
ETICA – acționăm cu responsabilitate și deontologie în orice activitate, în armonie cu normele morale personale și respectând totodată legislația în vigoare.
TALENTUL DE A MUNCI CU OAMENII – grija atât față de pacienți, prin empatie, informare și consiliere adecvate, cât și față de angajați, prin respectarea drepturilor și promisiunilor
EXCELENȚA în organizare, planificare și perseverența în implementarea și finalizarea activităților asumate.

Locuri de muncă

Suntem o echipă dinamică cu peste 2500 de profesioniști în domeniul sănătății și avem ca prim obiectiv oferirea celor mai bune servicii farmaceutice celor peste 2,5 milioane de pacienți care vin lunar în cele peste 325 de farmacii. Pentru acești pacienți gândim serviciile noastre, lor le oferim consiliere medicală zi de zi și pentru ei gândim inițiativele de educație medicală.
Avem platforme de dezvoltare profesională pentru ca farmaciștii din rețeaua noastră să fie mereu la curent cu noutățile relevante din domeniu și să poată exercita profesia cu pasiune zi de zi, conform statutului de farmacist.

Dacă împărtășim aceleași valori, vino în echipa DONA, unul dintre cele mai apreciate nume în retailul farmaceutic din România în ultimele decenii! Aplică aici: recrutare@farmaciiledona.ro

 

Află mai multe despre Programul de Mentorat FarmaDona

 

 

 

Aboneaza-te la Newsletter