Super Fluid loțiune solară de față cu SPF50

Dona27/09/2022

Super Fluid Loțiune solară de față SPF50 este un produs simplu de utilizat și de aplicat, care se adaptează pielii de pe față.

Principala sa caracteristică este textura super-fluidă, care se absoarbe rapid și lasă o senzație de hidratare ușoară și non-grasă datorită acidului hialuronic prezent in formula sa. Super Fluid oferă o fotoprotecție puternică pentru față, într-un format practic de zi cu zi.

Soluția ideală pentru a vă asigura că nu mai aveți nicio scuză atunci când vine vorba de protejarea pielii dumneavoastră 365 de zile pe an, fie că sunteți la serviciu sau la plajă. Se utilizează imediat după crema hidratantă zilnică și veți observa cum pielea dumneavoastră se simte catifelată și mătăsoasă la atingere.

În plus, Super Fluid nu numai că oferă protecție împotriva razelor solare, dar este și un scut protector împotriva razelor infraroșii, a luminii albastre emise de ecrane și dispozitive mobile, precum și a poluării. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, rezistă la apă și nu irită ochii.

*Prețul afișat este valabil în toate Farmaciile DONA. În magazinul online prețul poate varia.


Aboneaza-te la Newsletter