• Campanie 365
 • Calureaza reteta
 • Banner cuponreducere
 • Dona Info nov - dec

20.12.2013Concursul Iernii DONA Info

Concursul Iernii DONA Info

Un cadou este binevenit oricand! Cu atat mai mult cu cat este ales cu mare atentie pentru a-ti mentine un nivel optim al sanatatii si pentru a te rasfata.Inscrie-te in concurs si iata ce poti castiga in aceasta editie: Tensiometru Hartmann Tensoval Duo Control, Ecografii abdominale sau pelvine efectuate la Centrul Medical Alexis, Comprese Hartmann Dermaplast Hot&Cold, Consultatii fitoterapie efectuate la Centrul Medical Alexis, Pachete Le Chatelard, Pachete Bioderma Atoderm.

Castigarea premiului iti ofera, pe langa produsul in sine, bucuria de a fi castigator, rasfat si mai multe beneficii pentru sanatatea ta.

Produsele din concurs:

1 pentru cele 6 Tensiometre HARTMAN Tensoval Duo Control, validat clinic, indeplininf cele mai exigente standarde internationale, in valoare de 370 lei 2 pentru cele 15 Ecografii abdominale, efectute la Centrul Medical Alexis. Fiecare ecografie oferita valoreaza 100 lei.3 pentru cele 15 Consultatii fitoterapie, efectuate la Centrul Medical Alexis. Fiecare consultatie oferita valoarea 100 lei.4 pentru cele 15 Comprese Hartmann DermaPlast Hot&Cold. Flexibila, se adapteaza usor pe fiecare zona a corpului.5 pentru cele 15 Pachete Le Chatelard, in valoare de 120 lei. Le Chatelard este un sapun traditional natural fabricat exclusiv din uleiuri vegetale.6 pentru cele 30 Pachete Bioderma: Atoderm PP Balsam + Atoderm PP Gel Spumant. Fiecare pachet Bioderma oferit valoreaza 100 lei.
Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru inscrierea in concurs:

Trimiti SMS la numarul 1832 cu codul Cardului tau de Fidelitate de la Farmaciile DONA, urmat de virgula si de numarul premiului pe care ti-l doresti fiecarui premiu din concurs i-am atribuit un numar pe care il gasesti in paginile revistei, la rubrica in care am facut prezentarea lui.
Costul SMS-ului trimis pentru concurs la numarul scurt 1832 este normal, corespunzator operatorului tau de telefonie.
La finalul fiecarei luni din concurs vom extrage castigatorii.
Anuntarea lor va fi facuta prin sms (vor primi un sms de confirmare).
Premiile vor fi trimise in Farmacia DONA pe care tu ne-o vei indica dupa extragerea in urma careia te vom valida castigator.

Regulamentul Oficial al Concursului Iernii DONA Info il gasiti aici

Asteptam inscrierile voastre in fiecare luna, in intervalul 01 decembrie 2013 - 28 februarie 2014!

4 Comentarii Adauga comentariu Comentarii

  • elena
  • 16.01.2014

  Am timis astazi doua mesaje la 1832 conform regulamentului,dar mi s-a raspuns ca nu este corect n. cardului ceea ce nu este adevarat,am revenitcu inca un mesaj ,dar acelasi raspuns. Care este axplicatia?! Va stiu de farmacie serioasa.

   
  • administrator
  • 20.01.2014

  Pentru inscriere la concurs se trimite mesaj la 1832 cu: numarul cardului de fidelitate alcatuit din 6 sau 8 cifre, urmat de virgula, apoi numarul premiului din concurs (nu trebuie sa lasati spatiu intre cifre sau intre cifre si virgula; daca lasati spatiu primiti raspuns ca nu este corect).

   
  • denisa
  • 01.04.2014

  va rog sa-mi spuneti unde sunt afisati castigatorii lunii februarie, s-a facut extragerea? va multumesc

   
  • administrator
  • 03.04.2014

  In cursul zilei de astazi, va fi afisata pe site lista cu castigatorii lunii februarie.

   

Adauga comentariu