• Campanie 365
 • Dona Info nov - dec

Cardul de fidelitate Farmaciile DONA

Cardul de fidelitate Farmaciile DONA

"Cardul de fidelitate Farmaciile DONA" ofera posesorului sau urmatoarele AVANTAJE:

 • Plateste cu 5% mai putin, la cumpararea oricarui produs farmaceutic sau cosmetic (exceptie fac medicamentele eliberate pe baza retetelor gratuite sau compensate si produsele mentionate in listele disponibile pentru consultare in Farmaciile DONA)
 • Este valabil in orice Farmacie DONA
 • Ofera posibilitatea de a beneficia de reduceri la serviciile oferite de partenerii Farmaciilor DONA (centre medicale, policlinici etc.)
 • Permite participarea la promotii speciale si concursuri, adresate doar clientilor fideli
 • Click aici pentru a consulta regulamentul de utilizare al cardului de fidelitate oferit de Farmaciile DONA

Aplica pentru acest card

Sunt de acord sa primesc brosuri, pliante precum si alte materiale promotionale distribuite de Farmaciile DONA.

 

Regulament de utilizare

Fiecare solicitant are dreptul la un singur card.

Programul de fidelizare "CARD DE FIDELITATE DONA" este proprietatea S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A si se adreseaza persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani. Fiecare solicitant are dreptul la un singur card.

Din momentul semnarii formularului, solicitantul poate beneficia pe loc de reducerea de 5% oferita prin acest program.

In momentul efectuarii de cumparaturi in Farmaciile Dona, posesorul de card trebuie sa-l prezinte farmacistului, pentru a putea beneficia de facilitatile oferite. Citirea codului de bare si recunoasterea codului de client permite, in mod automat, acordarea reducerii de 5% sau a altor avantaje oferite clientilor fideli. De asemenea, este permisa in acest mod evidentierea volumului cumparaturilor efectuate in timp de catre posesorii cardului de fidelitate, ceea ce le va permite obtinerea de reduceri sau bonusuri suplimentare la atingerea unor anumite sume.

Posesorul de card care, in momentul efectuarii unor cumparaturi nu are cardul asupra sa nu poate beneficia de avantajele mentionate.

Pierderea sau deteriorarea cardului se poate semnala la oricare Farmacie Dona, solicitandu-se inlocuirea acestuia. Falsificarea acestui card se pedepseste conform legilor in vigoare.

In calitate de emitent, S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda in orice moment valabilitatea "Cardului de Fidelitate".

Acest lucru se poate face doar dupa o instiintare prealabila cu cel putin 15 zile lucratoare, care va fi facuta publica in toate locatiile sale.

S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A. in calitate de Operator poate folosi imputernicitul sau pentru administrarea programului de fidelizare "Card de fidelitate DONA". in acest caz, imputernicitul va avea aceleasi drepturi si obligatii ca si S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A. in ceea ce priveste relatia sa cu clientii fideli.

in conformitate cu Legea nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea si libera circulatie a datelor personale, completarea si semnarea Formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la prelucrarea in scopuri de marketing a datelor pe durata existentei calitatii de membru in programul de fidelizare "Card de fidelitate DONA" precum si ulterior incetarii programului. Toate datele mentionate de membru in fisa de aderare pot fi colectate si prelucrate de catre imputernicit in numele S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A.

Prin semnarea Formularului de inscriere, participantul va incheia un contract cu S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A. (operator inregistrat cu numarul 3244 in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal), ambele parti considerand conditiile si normele enumerate in regulamentul programului ca find obligatorii pentru ele.

Pe durata apartenentei la programul de fidelizare "Card de fidelitate DONA", cat si dupa incetarea apartenentei, membrii au urmatoarele DREPTURI:

 • (1) Dreptul la informare.
 • (2) Dreptul de acces la date; dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
 • (3) Dreptul de interventie asupra datelor; de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
  a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001.
 • (4) Dreptul de opozitie; dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
 • (5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
 • (6) Dreptul de a se adresa justitiei.

in vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. (2), (3) si (4) persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. in cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la telefon: 021 - 492 06 02, la email: office@farmaciiledona.ro sau la adresa: Calea Serban Voda nr. 282, bl. 3B, ap. 36, Bucuresti.

Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului cu privire la modalitatea de comunicare.

S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A. va avea dreptul sa foloseasca informatiile membrilor stocate in baze de date computerizate, incluzand activitati legate de marketing si campanii de informare. Aplicand pentru programul "Card de fidelitate DONA", aplicantul isi da consimtamantul pentru folosirea datelor personale si a celor legate de activitatea lui in cadrul programului de fidelizare cu scopul administrarii programului "Card de Fidelitate DONA", a discounturilor, a ofertelor speciale, a altor beneficii si a activitatiilor de marketing. Aplicantul este, de asemenea, de acord cu transferul datelor de la S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A. catre o entitate din alta tara cu conditia ca datele sa fie altele decat cele cu caracter personal. Regulile de mai sus se aplica, de asemenea, subcontractorilor S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A.

S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A. isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul programului de fidelizare "Card de fidelitate DONA", pe durata existentei programului, fara o notificare prealabila a membrilor programului si fara sa fie necesar acordul acestora cu conditia ca modificarile efectuate sa nu se refere la datele cu caracter personal ale clientilor fideli.

Acest regulament va fi afisat in toate Farmaciile DONA.